Уважаеми учители, родители и гости!

Скъпи ученици!

Добре дошли в 9. ФЕГ!

Днес отново е 15-ти септември и вероятно няма българин, който на този ден да не изпитва особено вълнение. За някои от Вас това е първият 15-ти септември в новия Ви дом – Френската гимназия! За други – е последният 15-ти септември в училище. И за едните, и за другите това е едно ново начало.

Едно такова красиво начало ме изпълни с гордост това лято. Видях как се роди една мечта, едно желание да се направи нещо добро, нещо различно. Благодаря на всички, които подкрепиха идеята на Лили и Весела от 12 Б клас! Благодаря на всички, които в очакваната ваканция дариха от времето си да бъдат тук и да сбъднат тази мечта да вложат своя труд в обновяването на кабинета по биология! Някой може да каже: „Какво толкова – ученици боядисали класна стая!“, но за мен и за вашите учители тази стая е безценна, защото в нея е вградена вашата любов към училището! И още нещо – видях с каква упоритост и труд Вие можете да постигнете това, което желаете.

Ние, вашите учители, вярваме във Вас и сме уверени, че Френска гимназия ще успее във всичко, „защото сме заедно“!

Емилия Богданова

директор на 9. ФЕГ „Алфонс дьо Ламартин“ – София

 

1 коментар
  1. Как може да поствате снимки с тези тагове??? Прилича на гето! И няма да е зле да ползвате парите от евро проектите за пребоядисване и обновяване на гимназията, а не за личнo присвояване.

Вашият коментар

Писането на български език и на кирилица е задължително.