По повод 24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост, Министърът  на образованието и науката по предложение на Регионалното управление на образованието – София-град, със заповед № РД 09-2341/16.05.2017 г. удостои с грамота „Неофит Рилски” за дългогодишна, цялостна професионална трудова дейност в системата на предучилищното и училищното образование трима  педагогически специалисти от 9.ФЕГ „Алфонс дьо Ламартин“: г-жа Емилия Йорданова Богданова-Иванова – директор на гимназията ,г-жа Вяра Николаева Любенова – главен учител по френски език и г-жа д-р Силвия Генова Калпакова- старши учител по история и цивилизация.

Почетните отличия бяха връчени от г-жа Ваня Кастрева- началник на РУО София-град в деня на самия празник и дори проливният пролетен дъжд не помрачи доброто настроение на участниците.

1 коментар
  1. Честито! Надявам се,че това отличие ще компенсира малка част от усилията и тревогите, с които ви изпълва работата на учителя, но също така ще донесе радост и удовлетворение за труда ви. Да сте живи и здрави, изпълнени с вдъхновение и сила за нови завоевания и награди!

Вашият коментар

Писането на български език и на кирилица е задължително.