На 13.05.2019 год. на официална церемония в ТеатърСофиябяха връчени наградите за найуспешните столични детски и учебни заведения и техните ръководители.

9. ФЕГАлфонс дьо Ламартине едно от петте столични училища наградени за показването на активност в сферата на технологиите и предприемачеството. Номинациите за наградите бяха предложени от кметовете на столичните райони. Благодарни сме на гжа Мария Ачкова, кмет на районСредеци на администрацията на района за оказаното ни високо признание!

На церемонията по награждаването присъстваха гжа Йорданка Фандъкова, кмет на Столичната община, гжа Таня Михайлова, зам.-министър на образованието и науката, гжа Ваня Кастрева, началник РУО Софияград, гжа Мария Минчева, директор на дирекцияОбразованиев СО, гжа Янка Такева, председател на СБУ, гн Юлиан Станков, председател на СиндикатОбразованиекъм КТПодкрепа, експерти от МОН и директори на образователни институции в София.

В приветствията към наградените директори бе отбелязано, че те допринасят за навлизане във вълнуващия и вдъхновяващ свят на предприемачеството и модерното образование. Изразено бе и пожелание заложените инициативи на училищно ниво в обучението по предприемачество да допринасят ефективно за постигането на желаните от обществото ни резултати.

Честито на наградените!

 

Вашият коментар

Писането на български език и на кирилица е задължително.