Уважаемо Ръководство,
Уважаеми учители и съученици от 9. ФЕГ „Алфонс дьо Ламартин“,
Благодарим Ви за подкрепата и участието в нашата съвместна дейност с училищния клуб към БМЧК за изработването на мартеници за празника Баба Марта. В организираните работилници за мартеници 24 и 28 февруари се включиха ученици от всички випуски, членове на УС и на клуба към БМЧК, всички те участваха с ентусиазъм и креативност.
На 1 март Ръководство, учителите и персонала на гимназията получиха като знак на уважение и признателност по една от ръчно направените мартеници от учениците. Специална мартеница получи и Вицепрезидентът на Република България госпожа Илияна Йотова, която бе гост на гимназията по повод на началото на съвместните дейности по договора за сътрудничество между 9. ФЕГ „Алфонс дьо Ламартин“ и Университета по библиотекознание и информационни технологии за обучение на ученици по програма „Лидерство“. 
Учениците от УС към 9. ФЕГ бихме искали да изразим нашата благодарност и към БМЧК за подкрепата им в раздаването на част от мартениците в детски отделения на болници в столицата.
Благодарим Ви за отдаденият труд и екипната работа, която допринесе за успешната реализация на тази инициатива. Ние сме щастливи да знаем, че сме допринесли за празничната обстановка на 1 март и вярваме, че подобни събития ще продължат да обединяват нашето училище и да го правят по-силно и по-добро, защото сме заедно!
С уважение,
Ученическият съвет на 9. ФЕГ „Алфонс дьо Ламартин“

Вашият коментар

Писането на български език и на кирилица е задължително.