УВАЖАЕМИ УЧЕНИЦИ, КОЛЕГИ И РОДИТЕЛИ,
СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ НА ОБЩНОСТТА НА ФРЕНСКАТА ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ!
ЩАСТЛИВА КОЛЕДА И ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!      
Изпpaщамe eднa, нacитeнa c мнoгo грижи, вълнения и небивали пpeдизвиĸaтeлcтвa, гoдинa. На фона на поставящите ни пред изпитания събития у нас и по света не само че осъществихме успешно учебната дейност в нашата гимназия, но и за пореден път показахме, че сме сред първите. Абитуриентите от Випуск 2020 постигнаха много високи резултати на зрелостните изпити, с което затвърдиха позицията на Френската гимназия сред най-изявените училища в България. Новото попълнение от осмокласници с високото си равнище на постигнатото в своята подготовка традиционно нареди Френската гимназия сред най-желаните средни училища в София и страната. Реализираха се много проекти, франкофонски изяви, творчески и СТЕМ-инициативи.
Настоящата 2020-2021 учебна година е 60-та, юбилейна, за Френската езикова гимназия. Нека всички настоящи и бивши учители и директори, ученици, родители и приятели на нашето училище да бъдем заедно, споделяйки чувствата на обич, благодарност и гордост.
Най-сърдечни поздрави и благопожелания за здраве и сили, за ползотворни дела, за топлота и доброта – дарявани и получавани, за дни на радост с усмивки и веселие, за мигове на сбъднати мечти и нови надежди!

Вашият коментар

Писането на български език и на кирилица е задължително.