СКЪПИ УЧЕНИЦИ!

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ!

ДРАГИ КОЛЕГИ И ПРИЯТЕЛИ НА 9. ФЕГ!

Вече два месеца всички ние работим и учим в условията на усложнена епидемиологична обстановка в страната и света. Наред с хората на първа линия в борбата с вируса всички ние – ученици и учители – сме другите герои, проявили находчивост, упорство и отговорност в тежката ситуация. Справихте се чудесно и очакваме тази учебна година успешно да завърши, както винаги.

Днес сме в навечерието на светлия празник 24. май – Деня на българската просвета и култура и славянската писменост. При тези условия предстои да приключат своето средно образование нашите ученици от дванадесети клас. Завършва един уникален Випуск 2020 в една безпрецедентна ситуация.

За да бъде празникът наистина незабравим, предлагаме да поздравим учителите, дванадесетокласниците и всички, свързани с общността на Френската гимназия, по нетрадиционен и красив начин – на 24. май в 20.00 часа на терасите и дворовете – с официални тоалети и бурни ръкопляскания !!!

Ръководството на гимназията кани своите ученици да отбележим Деня на българската просвета и култура и славянската писменост и с конкурс за лично творчество, който ще се проведе в следните направления:

1. Лично художествено творчество –  поезия и проза. 

2. Изобразително изкуство – рисунки и фотографии.

3. Дигитални и презентационни умения – презентация, посветена на 24. май.

Срокът за представянето на творбите за участие е 22. май. За отличените ще има награди, работите ще бъдат представени и в сайта на гимназията.

Наред с творческа изобретателност нека и в последните изпитания проявим разум и отговорност.  

Вярвам, че ще успеем, защото сме заедно!

Емилия Богданова-Иванова

Директор на 9.ФЕГ „Алфонс дьо Ламартин“

Вашият коментар

Писането на български език и на кирилица е задължително.