Ръководството и училищното настоятелство на 9. ФЕГ се обръщат към всички ученици на гимназията (настоящи и завършили), колеги и родители с уверението, че целта на новия пропускателен режим е да се гарантира по-висока сигурност за учениците и учителския колектив. Предложените варианти за използване на различни видове карти имат една единствена цел – децата и техните родители да имат свободата да избират между повече възможности.

Основният вариант, който се предлага, е учениците да влизат в гимназията с магнитни карти, издавани от училището, които ще са безплатни. 

Ръководството и училищното настоятелство на 9. ФЕГ все още  уточняват окончателния вариант, при който от началото на новата учебна година ще бъде въведен новият контролно-пропускателен режим.

Ръководството и училищното настоятелство на 9. ФЕГ благодарят на всички, които се включиха в дискусията.

Моля, изпращайте Вашите мнения и предложения във връзка с въвеждането на новия контролно-пропускателен режим в 9. ФЕГ  на ел. адрес lycee@feg.bg

6 коментара
 1. Кога е имало дискусия за пропускателния режим в гимназията? Кои са били поканени да дискутират и чия е отговорността за гафа с представените на сайта предложения от 28 юни?

 2. Подкрепям изцяло новия пропусквателен режим !

 3. Къде мога да намеря документите за издаване на картата?

 4. Здравейте,
  Елина Тачева съм , майка на Ивелина Тачева, която ще бъде в 9А клас.
  Приветствам идеята за влизането с магнитни карти, които ще се издават от училището . За сигурността на децата, преподаватели и сграда е добре да има такъв режим.
  Ще очакваме повече информация.
  Успех!
  Поздрави!

 5. По време на записването на сина ми в 9 ФЕГ и на племеника ми в Първа АЕГ това лято видях разликата в нивото на сигурност на входа на двете училища, което определено е в полза на ФЕГ. Подкрепям идеята за специален пропусквателен режим и ще направя, каквото е необходимо.

 6. Здравейте,
  Абсолютно съм съгласен с това предложение на ръководството и училищното настоятелство.
  Уточнено ли е вече всичко и къде може да се намери повече информация?
  Какво трябва да се направи от родителска страна?
  Поздрави,

Вашият коментар

Писането на български език и на кирилица е задължително.